Izvor: Pančevac-online.com, 30.Jan.2023, 17:58

TRAGEDIJA KOD VLADIMIROVCA: Žena poginula u sudaru automobila i oklopnog vozila, povređena i tri pripadnika VS

Oko 15 sati na putu Vršac – Pančevo, na ulazu u selo Vladimirovac, došlo je do saobraćajne nesreće kada se borbeno vozilo Vojske Srbije „miloš“, vraćajući se sa redovnog zadatka, sudarilo sa civilnim automobilom.   View this post on Instagram   A post shared by 192.RS (@192_rs) Na žalost, tom prilikom život je izgubila žena […] The post TRAGEDIJA KOD VLADIMIROVCA: Žena poginula u sudaru automobila i oklopnog vozila, povređena i tri pripadnika VS appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena nastradala u sudaru sa borbenim vozilom „Miloš“

Izvor: Danas, 30.Jan.2023

Danas oko 15 časova na putu Vršac – Pančevo, na ulazu u selo Vladimirovac, došlo je do saobraćajne nesreće kada se borbeno vozilo Vojske Srbije tipa „Miloš“, vraćajući se sa redovnog zadatka, sudarilo sa civilnim automobilom, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.