TO NAM JE 75 ODSTO VOJSKE, PRIMILI SMO 300 DEVOJAKA I MLADIĆA Vučić otkrio odakle najviše dolaze budući specijalci

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 21:47

"TO NAM JE 75 ODSTO VOJSKE, PRIMILI SMO 300 DEVOJAKA I MLADIĆA" Vučić otkrio odakle najviše dolaze budući specijalci

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u intervjuu za televiziju Pink govori o svim aktuelnim temama. Između ostalog je govorio i o konkursu za specijalce Vojske Srbije.

Navodeći razlike između sela i grada u broju dece, ilustrovao je to primerom novih, mladih specijalaca koji su se prijavili u vojsku.

Kako je rekao nema vojnika iz centralnih beogradskih opština. Ima ih iz okoline Beograda i sedam prigradskih opština.

- Nama vojsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čine Pčinjski, Jablanički, Nišavski, Pirotski, Toplički okrug... To nam je 75% vojske, to ljudi treba da znaju. I možete da ponudite platu kakvu hoćete. 

- Presrećan sam, primili smo 300 mladića i devojaka. Ali deo njih nije mogao da prođe testove, kažu kako ćemo da idemo po kiši. Pa čekaj, kako ćeš da budeš specijalac ako ne ideš po kiši. To su te neke razlike između grada i ruralnih sredina - rekao je on.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.