Svečanost povodom 55. godišnjice nezavisnosti Alžira

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Jul.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečanost povodom 55. godišnjice nezavisnosti Alžira

BEOGRAD - Povodom 55. godišnjice nezavisnosti Narodne Demokratske Republike Alžir, u  Domu Vojske Srbije, odnosno Medija centru „Odbrana“ priređena je svečanost na kojoj je promovisana knjiga „Alžir-Beograd, jubilej prijateljstva 1962-2017“.

 
Skupu, u organizaciji Ministarstva odbrane Republike Srbije, Ambasade Alžira i Društva prijatelja Alžira prisustvovali su ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, ambasador Alžira, Abdelhamid Šebšub, predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, diplomatskog kora i javnog i političkog života.
 
Posle intoniranja himni Alžira i Srbije, u izvođenju Gradskog ženskog hora „Barili“ iz...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Đorđević obišao Dom za stare Bežanijska kosa

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jul.2017, 15:22

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević obišao je Dom za stare Bežanijska kosa, kako bi se upoznao sa načinom života korisnika i uslugama koje pruža ta ustanova, saopšteno je danas iz ministarstva...Đorđević, koji je nedavno preuzeo tu dužnost, iskoristio...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.