Stefanović i Lukač o unapređenju saradnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021, 16:44

Stefanović i Lukač o unapređenju saradnje

Nastavak i unapređenje saradnje Ministarstava odbrane Srbije i unutrašnjih poslova Republike Srpske bili su tema današsnjih razgovora ministara Nebojše Stefanovića i Dragana Lukača.

Stefanović je istakao da je bratska Republika Srpska za Srbiju strateški partner i da su do sada realizovani brojni projekti koji su od izuzetne koristi za svakodnevni život građana, saopšteno je posle susreta.

Naveo je da su Ministarstvo odbrane i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vojska Srbije spremni i za intenziviranje saradnje u narednom periodu, posebno u vojnoobrazovnoj oblasti, a dvojica ministara razmatrala su i mogućnosti realizacije zajedničkih obuka.

Ministar Lukač je rekao da je izuzetno zahvalan Ministarstvu odbrane na dosadašnjoj saradnji, naročito na pomoći u vojnoobrazovnoj oblasti.

Prema Protokolu o školovanju u vojnoobrazovnim ustanovama, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske školuju na Univerzitetu odbrane, a u ovom trenutku na Vojnoj akademiji u Beogradu šest kadeta MUP-a RS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović i Lukač razgovarali o unapređenju saradnje

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2021

BEOGRAD - Nastavak i unapređenje saradnje Ministarstava odbrane Srbije i unutrašnjih poslova Republike Srpske bili su tema današnjih razgovora ministara Nebojše Stefanovića i Dragana Lukača.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.