Stefanović: Povišena borbena gotovost jedinica Vojske Srbije u garnizonima Raška i Novi Pazar

Izvor: SandzakPress.net, 23.Sep.2021, 14:23

Stefanović: Povišena borbena gotovost jedinica Vojske Srbije u garnizonima Raška i Novi Pazar

Jedinice Vojske Srbije su u povišenoj borbenoj gotovosti u garnizonima Raška i Novi Pazar, jer na taj način država želi da pošalje jasnu poruku da se više neće dogoditi pogrom srpskog naroda, rekao je ministar odbrane Nebojša Stefanović tokom posete garnizonima u ta dva grada. Ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je pripadnike Vojske Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << u garnizonima u Novom Pazaru i Raški, gde je sa načelnikom generalštaba generalom Milanom Mojsilovićem prisustvovao prezentaciji spremnosti pripadnika vojske da odgovori na sve postavljene zadatke i zaštiti sve građane Srbije. “Naša vojska ne provocira, ali je spremna da zaštiti narod ukoliko se dogodi bilo šta što ugrožava njegov život. Važno mi je da vidim da su ovi ljudi raspoloženi i spremni. Oprema i tehnika koju smo nabavljali je u pravim rukama profesionalaca”, ističe ministar. Stefanović ocenjuje da predsednik Aleksandar Vučić povlači odlične poteze u cilju deeskalacije trenutnog stanja na severu Kosova. (RTS) The post Stefanović: Povišena borbena gotovost jedinica Vojske Srbije u garnizonima Raška i Novi Pazar appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POVIŠENA BORBENA GOTOVOST VOJSKE Stefanović i Mojsilović u Raškoj, obišli deo odbrambenih snaga Srbije (FOTO)

Izvor: Blic, 23.Sep.2021

Ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je pripadnike Vojske Srbije u garnizonima u Novom Pazaru i Raški, gde je sa načelnikom generalštaba generalom Milanom Mojsilovićem prisustvovao prezentaciji spremnosti pripadnika vojske da odgovori na sve postavljene zadatke i zaštiti sve građane Srbije.

Nastavak na Blic...

Povišena borbena gotovost jedinica Vojske Srbije u garnizonima Raška i Novi Pazar

Izvor: Vostok.rs, 23.Sep.2021

Ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je pripadnike Vojske Srbije u garnizonima u Novom Pazaru i Raški, gde je sa načelnikom generalštaba generalom Milanom Mojsilovićem prisustvovao prezentaciji spremnosti pripadnika vojske da odgovori na sve postavljene zadatke i zaštiti sve građane Srbije,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.