Srpska vojska 22. aprila na Batajnici: Održaće se dosad najveći prikaz naoružanja

Izvor: B92, 23.Mar.2023, 23:35

Srpska vojska 22. aprila na Batajnici: Održaće se dosad najveći prikaz naoružanja

U Ministarstvu odbrane kažu da će 22. aprila građani Srbije imati retku priliku da vide gotovo svu silu oružanih snaga na jednom mestu.

Građani koji 22. aprila dođu na Aerodrom u Batajnici, osim što će prisustvovati jedinstvenoj smotri vojne tehnike, imaće priliku da izbliza vide novo naoružanje i borbena vozila.

Šta će se sve od naoružanja naći na batajničkoj pisti, kako izgleda oprema specijalnih snaga - 63. padobranske brigade, 72. brigade za specijalna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dejstva i Odreda vojne policije "Kobre" i zašto se baš ove jedinice smatraju elitom Vojske Srbije, objavljuje sutrašnje štampanoizdanje "Večernje Novosti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VOJSKA SRBIJE ĆE ZABLISTATI U PUNOM SJAJU: 22.aprila održaće se NAJVEĆI prikaz naoružanja naših snaga u Batajnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2023, 08:04

Događaj koji ne treba da propustite..Građani Srbije imaće 22. aprila na Aerodromu "Pilot pukovnik Milenko Pavlović" u Batajnici priliku da vide gotovo svu silu oružanih snaga Srbije na jednom mestu, navelo je Ministarstvo odbrane...Građani će, osim što će prisustvovati jedinstvenoj smotri...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.