Spremni ruski helikopteri za Vojsku Srbije

Izvor: Studio B, 12.Apr.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremni ruski helikopteri za Vojsku Srbije

Ministarstvo odbrane objavilo je na svom fejsbuk profilu da su spremni novi helikopteri za naše vazduhoplovstvo, kao i fotografije tih helikoptera modela MI 17V-5.

Na stranici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije stoji - Ekskluzivno za naše pratioce: Kazanj u Rusiji. Spremni novi helikopteri za naše vazduhoplovstvo, a kako je rečeno Tanjugu u Ministarstvu odbrane, helikopteri se spremaju za Vojsku Srbije, početkom juna se završava faza preuzimanja i od tada se >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << može očekivati dolazak letilica u Srbiju.

Dolazak novih helikoptera najavio je pre nekoliko dana i premijer Srbije Aleksandar Vučić, koji je prilikom obilaska novog hangara na aerodromu u Batajnici rekao da je u toku prijem dva ruska helikoptera MI 17, koji će stići u Srbiju početkom juna.

"Odvraćanje bilo koga od potencijalnog napada na našu zemlju je cilj Vojske Srbije i zadatak koji moramo da obavljamo u svakom trenutku", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Facebook

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spremni ruski helikopteri za Vojsku Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2016

Ministarstvo odbrane objavilo je na svom fejsbuk profilu da su novi helikopteri MI 17V-5 spremni a naše vazduhoplovstvo...Na stranici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije stoji da su novi helikopteri za naše vazduhoplovstvo spremni, a kako je Tanjugu rečeno u Ministarstvu odbrane, helikopteri se spremaju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.