Smederevska Palanka: Po 10.000 dinara domaćinstvima iz poplavljenih kuća

Izvor: Press, 24.Maj.2014, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smederevska Palanka: Po 10.000 dinara domaćinstvima iz poplavljenih kuća

Naglašavajući da se situacija u toj opštini polako normalizuje, Milojičić je rekao da je uspostavljeno vodosnabdevanje tehničkom vodom i da će u ponedeljak građani vodu moći da koriste i za piće.
On je naveo da će sve škole od ponedeljka nastaviti redovno da rade, izuzev osnovne škole "Vuk Karadžić" u kojoj je i dalje prihvatni centar lica sa poplavljenog područja.
"Njabitnije je da je iz 95 odsto poplavljenog područja izvučena voda i da je specijalini vod >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Vojske Srbije ABHO dekontaminirao više od polovine Karađorđevog naselja, koje je je najviše pogođeno poplavama", rekao je Milojičić.
Prema njegovim rečima, u Smederevskoj Palanci izvršeno i prskanje iz aviona protiv komaraca i ostalih insekata.
On je naveo da je više od 40 odsto domaćinstava i privrednih objekata u Karađrođevom naselju priključeno na električnu mrežu, kao i da će uskoro biti uspostavljeno redovno snabdevanje električnom energijom.
Milojičić je dodao da su komisije za procenu štete konstantno na terenu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Smederevska Palanka: Po 10.000 dinara domaćinstvima iz poplavljenih kuća

Izvor: BKTV News, 24.Maj.2014

Domaćinstva opštine Smederevska Palanka, čije su kuće poplavljene, a takvih je najmanje 300, dobiće od lokalne samouprave po 10.000 dinara, izjavio predsednik te opštine Radoslav Milojičić.. . Naglašavajući da se situacija u toj opštini polako normalizuje, Milojičić je rekao da je uspostavljeno...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.