Sindikat Sloga tvrdi da je podmetnut požar u kući predsednika vojnog sindikata

Izvor: RTS, 10.Maj.2020, 10:55

Sindikat "Sloga" tvrdi da je podmetnut požar u kući predsednika vojnog sindikata


Predsedniku sindikata "Sloga" zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije Dejanu Pavlovću jutros je oko 1.45 zapaljena kuća u Surčinu, u kojoj živi kao vojni zakupac, saopštio je taj sindikat, prenosi Fonet.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šefu sindikata Sloga Vojske Srbije izgorela kuća; Ministarstvo: Suzdržati se od prejudiciranja razloga požara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2020

Predsedniku sindikata Sloga zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, Dejanu Pavlovću jutros oko 01.45 sati izgorela je kuća u Surčinu, gde živi kao vojni zakupac, a Sloga u saopštenju tvrdi da je požar podmetnut...Navedeno je da se u trenutku požara u kući nalazio Pavlović, koji je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SPASIO GA LAVEŽ PSA Požar u Surčinu, izgorela kuća predsednika sindikata "Sloga" zaposlenog u Vojsci Srbije

Izvor: Blic, 10.Maj.2020

Predsedniku sindikata "Sloga" zaposlenog u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, Dejanu Pavlovću jutros je oko 01.45 zapaljena kuća na adresi Vojni sportski centar – Surčin, gde živi kao vojni zakupac, saopštio je ovaj sindikat.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.