Selaković na Avali i...orkanski vetar! (VIDEO, FOTO)

Izvor: Mondo, 23.Apr.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković na Avali i...orkanski vetar! (VIDEO, FOTO)

Generalni sekretar predsednika Nikola Selaković postavio je venac povodom Dana Vojske Srbije na spomenik Neznanom junaku - što ovog puta nije bilo nimalo jednostavno....

U tom trenutku na Avali bilo je snažno nevreme. Meteorolozi su od juče upozoravali na snažne udare vetra u košavskom području, povremeno i orkanske jačine.

Nevreme je jutros izazvalo i brojne sudare u Beogradu, gužve u saobraćaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a udari vetra iznose i 40 kilometara na sat.

"Kida" košava! Evo do kada

Pogledajte.

Izvor: Tanjug

U Knjigu žalosti Selaković je upisao:

"Ispunjeni ponosom i poštovanjem danas se sećamo junaštva ustanika, mudrosti i hrabrosti knjaza Miloša Velikog i njegovih vojvoda. U tome nalazimo nadahnuće za sve buduće izazove. Danas slavimo Vojsku Srbije na čijoj moći i snazi počiva snaga Srbije, mir i stabinost Balkana i sigurna budućnost našeg srpskog naroda. Koliko je naša Vojska jaka toliko smo i kao narod i kao država sigurni da je pred nama šansa za boljom budućnošću, jačom privredom i mirnim okruženjem za svu našu decu" , napisao je izaslanik predsednik Republike.

U Srbiji se danas, 23. aprila, obeležava Dan Vojske Srbije, u znak sećanja na podizanje Drugog srpskog ustanka, na Cveti, 1815. godine u Takovu.

Predsednik čestitao Dan Vojske Srbije

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Selaković položio venac na spomenik Neznanom junaku (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 23.Apr.2019

Povodom Dana Vojske Srbije, generalni sekretar Predsednika Srbije Nikola Selaković, kao izaslanik Predsednika Republike položio je danas venac na spomenik Neznanom junaku na Avali.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.