Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Izvor: RTS, 12.Jan.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

U Beogradu je održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost kojim je predsedavao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Jedna od tema sastanka u zgradi Predsedništva na Adrićevom vencu bile su nove mere države u sistemskom i sistematskom obračunu sa kriminalom i korupcijom.

Predložene su mere za efikasniji rad i pooštravanje kaznene politike. Predlozi izmena biće dostavljeni skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u narednih 30 dana. 
Sednici su prisustvovali predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministar odbrane Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministarka pravde Nela Kuburović, načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović, direktor BIA Bratislav Gašić, direktor policije Vladimir Rebić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić...
Predsednik Srbije obratio se javnosti nakon sednice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić najavio uvođenje doživotne kazne!

Izvor: Mondo, 12.Jan.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon sednice Nacionalnog saveta za bezbednost saopštio da je namera države da pobedi najteže oblike kriminala i korupcije: "Kriminalci, država će da vas pregazi! Zgazićemo vas!"..Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Vučić je najavio borbu na pet nivoa i drakonske...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.