ŠTO JE NEVOLJA UHAPŠEN POSLE STEFANOVIĆA? Vučić odgovorio: On savršeno radi posao! U četiri oka ću mu reći ako imam nešto privatno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2021, 14:23

ŠTO JE NEVOLJA UHAPŠEN POSLE STEFANOVIĆA? Vučić odgovorio: "On savršeno radi posao! U četiri oka ću mu reći ako imam nešto privatno!"

"Država je mnogo ozbiljna stvar da bi se neko igrao vođenja države u vođenju države."

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je zašto je tek sada, posle mandata Nebojše Stefanovića, dolazi do hapšenja Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja. On je posle obilaska kasarne "Rastko Nemanjić" u Pančevu gde je prisustvovao prikazu sposobnosti dela jedinica Vojske Srbije, otvoreno pričao o temi da li deo odgovornosti leži na sadašnjem Ministru odbrane, kao i o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tome koji su dalji koraci države u ovom slučaju.

- Tuča, nasilje, to su teška krivična dela, ali to ne možete da poredite sa pljačkom, drogom, organizovanim kriminalom, a vi takvu istragu ne možete da vodite par meseci, nego duže vreme, desila su se ubistva koja su dala dodatne informacije na osnovu kojih se došlo do Belivuka i ekipe tek sada. A, kada vi mene pitate da li imam da zamerim nešto Stefanoviću... Ako imam nešto privatno, ja ću mu reći u četiri oka, a što se države tiče, on savršeno radi svoj posao. Država je mnogo ozbiljna stvar da bi se neko igrao vođenja države u vođenju države, zato ću ponoviti, zadovoljan sam radom Nebojše Stefanovića, imamo odličnu saradnju, snažni smo, hrabri i spremni da odbranimo mir - rekao je predsednik i dodao:

- Što se tiče kriminala i ubistva i prošlih godina svi su sve znali, nije bilo čoveka koji nije zna kako teku ubistva, a to ćutanje dovelo je do toga da se ubije i Đinđić, isto tako smo i mi znali i za njihove snajpere, zato smo ih i oduzeli u pravom momentu.

- Zato i nastavljamo našu borbu, izgradnju, vakcinaciju - istakao je.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.