SRPSKA VOJSKA BRINE O SVOJIM GRAĐANIMA: U selima Raždaginja i Buđevo realizovana akcija Vojni lekar na selu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

SRPSKA VOJSKA BRINE O SVOJIM GRAĐANIMA: U selima Raždaginja i Buđevo realizovana akcija "Vojni lekar na selu" (FOTO)

Pripadnici Vojske Srbije su, u saradnji sa Crvenim krstom iz Sjenice, u selima Raždaginja i Buđevo na teritoriji ove opštine realizovali akciju "Vojni lekar na selu".

U okviru akcije, koja za cilj ima pružanje medicinske pomoći meštanima udaljenih sela sa otežanim pristupom sistemu zdravstvene zaštite, vršeni su opšti zdravstveni pregledi meštana, uz podelu paketa sa namirnicama i kućnom hemijom.

Vojni medicinari su srdačno prihvaćeni od lokalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanovništva, koje je još jednom iskazalo veliku zahvalnost Vojsci Srbije na pomoći opštini Sjenica u brojnim prilikama, a posebno u borbi na suzbijanju i sprečavanju širenja zarazne bolesti Kovid 19.

Vojska Srbije je i ranije pružala pomoć meštanima udaljenih sela na području opštine Sjenica i Pešterske visoravni, kao i u drugim krajevima Republike Srbije, i nastaviće sa sprovođenjem projekata civilno-vojne saradnje, koji za cilj imaju jačanje saradnje i pomoć lokalnom stanovništvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.