SRBIJA GOMILA TRUPE NA GRANICI SA CRNOM GOROM?! Vest koja je uznemirila građane lažna, a evo šta je bio cilj

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020, 20:17

SRBIJA GOMILA TRUPE NA GRANICI SA CRNOM GOROM?! Vest koja je uznemirila građane lažna, a evo šta je bio cilj

Ministarstvo odbrane poziva nadležne državne organe da u skladu sa zakonom utvrde odgovornost za objavljivanje i širenje dezinformacija.

Ministarstvo odbrane saopštilo je večeras da je napis koji je objavljen na sajtu "slobodna-srbija.blogspot" pod naslovom "Vojska Srbije se gomila na granici sa Crnom Gorom" apsolutno lažna vest koja je politički motivisana sa lošom namerom da u vreme izborne tišine izazove uznemirenost javnosti i pokuša da naruši ugled VS. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Vojska Srbije obavlja svoje redovne zadatke, čuva mir i bezbednost svih građana Srbije i nisu postojali nikakvi pokreti jedinica Vojske Srbije ka granici sa Crnom Gorom o kojima piše navedeni sajt. Sve što je napisano u lažnoj vesti jeste gola laž i izmišljotina - ističe se u saopštenju Ministarstva.

Ministarstvo odbrane poziva nadležne državne organe da u skladu sa zakonom utvrde odgovornost za objavljivanje i širenje ove lažne vesti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MO Srbije: Lažna vest, nema pokreta VS ka granici sa Crnom Gorom

Izvor: Večernje novosti, 19.Jun.2020

Ministarstvo odbrane saopštilo je večeras da je napis koji je objavljen na sajtu „slobodna-srbija.blogspot“ pod naslovom „Vojska Srbije se gomila na granici sa Crnom Gorom“ apsolutno lažna vest Ministarstvo odbrane saopštilo je večeras da je napis koji je objavljen na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.