Rodić i Diković tucali se jajima sa vojnicima

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodić i Diković tucali se jajima sa vojnicima

Vaskrs i vaskršnje praznike čestitali su svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije ministar odbrane u tehničkoj vladi Nebojša Rodić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković.

Oni su povodom tog praznika obišli nekoliko jedinica Vojske Srbije. Načelnik Generalštaba je u jutarnjim časovima posetio pripadnike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 2. raketnog diviziona za PVD u Jakovu, koji je u sastavu 250. raketne brigade za PVD, a zajedno sa ministrom odbrane obišli su Stacionarno telekomunikaciono čvorište „Kosmaj”.

O zadacima i nameni jedinica govorili su brigadni general Duško Žarković, komandant 250. raketne brigade PVD i pukovnik Vlatko Kuraj, komandant Brigade veze sa saradnicima.

Potom su se ministar odbrane i načelnik Generalštaba zadržali u razgovoru sa pripadnicima tih jedinica i razmenili čestitke uz tradicionalni vaskršnji običaj – tucanje jaja.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.