Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2023, 17:08

Realizovana provera obučenosti vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka

U centrima za osnovnu obuku Vojske Srbije u Somboru, Valjevu i Leskovcu, ove nedelje je realizovana provera individualne obučenosti vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije jun 2023, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Realizovana provera obučenosti vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka: Postignuti vrlo dobri i odlični rezultati! (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 13.Jul.2023

Vojnici su se u prethodnih šest nedelja teoretski i praktično osposobljavali za rukovanje različitim vrstama pešadijskog naoružanja, ovladali su osnovnim taktičkim radnjama i uspešno položili proveru fizičkih sposobnosti

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.