Ratni veterani iz Republike Srpske vakcinisani u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2021, 16:34

Ratni veterani iz Republike Srpske vakcinisani u Nišu

Oko 120 ratnih veterana članova organizacije "Ilidžinski borci" vakcinisano je danas u niškoj Hali Čair na inicijativu Udruženja penzionisanih pripadnika vojske i vojnih veterana Srbije.

Ratni veterani iz Republike Srpske doputovali su kako bi prisustvovali otvaranju spomen - ploče posvećenoj doktoru Miodragu Laziću.

Zahvalni smo što smo uspeli da dođemo i još jednom pokažemo zahvalnost prema doktoru Lazi. Hvala Vladi Srbije i Nišu što su nam obezbedili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vakcine, jer kod nas ih ne bismo skoro dočekali - navode borci.

Direktor Doma Zdravlja Milorad Jerkan zahvalio je borcima što su došli u Niš na godišnjicu smrti doktora Miodraga Lazića.

Meni je velika čast što smo vakcinišemo ove ljude. Vlada Srbije obezbedila je vakcine, a Srbi su pokazali jedinstvo na nivou regiona, rekao je Jerkan.

Naglasio je da će se u Hali "Čair" i nadalje organizovati vakcinacija građana koji nemaju zakazan termin, a da će Dom zdravlja redovno obaveštavati javnost koja vakcina je na raspolaganju.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.