Rasprava o individualnoj obučenosti pripadnika vojske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2012, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprava o individualnoj obučenosti pripadnika vojske

BEOGRAD -

Pripadnici Vojske Srbije danas su organizovali stručnu raspravu posvećenu definisanju mera za poboljšanje individualne obučenosti.

Cilj rasprave je utvrđivanje trenutnog stanja individualne obučenosti pripadnika Vojske Srbije, "eventualnih odstupanja od naređenog, kao i definisanje mera za poboljšanje individualne obučenosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pripadnika vojske".

Skupu "Stanje individualne obučenosti pripadnika Vojske Srbije" prisustvovao je i načelnik Generalštaba general-potpukovnika Ljubiša Diković.

Pripadnici oružanih snaga raspravljali su o oblastima, vrstama i procesu planiranja obuke, kao i o stanju i problemima individualne obuke, objavljeno je na internet stranici Vojske Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.