Radar: Nameštanje tendera za izgradnju stanova u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Mar.2024, 15:50

Radar: Nameštanje tendera za izgradnju stanova u Nišu

Uslovi na tenderu vrednom oko 15 miliona evra, po svemu sudeći za izgradnju stanova za pripadnike bezbednosnih snaga, Vojske, MUP-a i BIA u Nišu i drugim gradovima, pravljeni su tako da taj posao dobije srpski i ogranak turske građevinske firme Tašjapi, zaključuje se iz telefonskog razgovora bivšeg v. d. generalnog direktora Infrastruktura železnica Srbije Nebojše Šurlana i Miloša Popovića, šefa kabineta doskorašnje premijerke Ane Brnabić.
Razgovor Šurlana i Popovića objavio je Radar, a navodi da je možda presudna bila činjenica da se turska firma na tender javila kao deo konzorcijuma, u kojem je bio i Milenijum tim,...
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Turska

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.