RADA TRAJKOVIĆ IZVREĐALA PRIPADNICE VOJSKE SRBIJE: Smejala se Žutoj kući, a sada ismeva Kobre! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADA TRAJKOVIĆ IZVREĐALA PRIPADNICE VOJSKE SRBIJE: Smejala se "Žutoj kući", a sada ismeva Kobre! (FOTO/VIDEO)

Učesnici protesta "1 od 5 miliona" okupili su se juče ispred Predsedništva Srbije gde su prvi put obezbeđenje činile šest pripadnica jedinice Kobre.

Ovo je zasmetalo Đilasovoj saradnici Radi Trajković, koja je ismejala Vojske Republike Srbije.

Naime, ona je podelila tvit korisnice pod navizom Jelena Lengold, koja je objavila fotografiju kobre (zmije) uz sledeći opis:

- Izvinjavam se što vas prepadam ovom strašnom slikom, ali samo da razjasnimo. Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kobra. A ono ispred Predsedništva su samo neke cicke koje prave budalu od sebe zarad jednog diktatora u silasku - piše u Tvitu.

Postavlja se pitanje da li su Radi Trajković i njenom šefu Draganu Đilasu možda za srce prirasle pripadnice lažne vojske lažne države Kosovo, jer njih nikada nije ismevala.

Da podsetimo, u martu 2010. ista ta Rada Trajković, tadašnja direktorka Doma zdravlja u Gračanici, pokazala je nedvosmisleno na čijoj je strani kada je ćutala i smeškala se pored Kušnera, koji je se cerekao na pitanje o "Žutoj kući"

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.