Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Apr.2024, 18:32

Provera obučenosti vojnika na služenju vojnog roka

SRBIJA – U centrima za obuku Vojske Srbije u Somboru, Valjevu i Leskovcu ove nedelje je realizovana provera osnovne individualne obučenosti vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije „mart 2024“. To je prva provera ove generacije vojnika, koja je realizovana kako bi se utvrdila njihova osposobljenost za samostalno izvršavanje taktičkih radnji i postupaka na bojištu, […]
Vest Provera obučenosti vojnika na služenju vojnog roka objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Provera obučenosti vojnika na služenju vojnog roka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2024

U centrima za obuku Vojske Srbije u Somboru, Valjevu i Leskovcu ove nedelje je realizovana provera osnovne individualne obučenosti vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije mart 2024.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.