Protiv Dikovića se ne vodi nikakav postupak

Izvor: Beta, 30.Jan.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv Dikovića se ne vodi nikakav postupak

BEOGRAD, 30. januara 2015. (Beta) - Tužilaštvo za ratne zločine je još 2012. godine potvrdilo da se protiv načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića ne vodi nikakav postupak, niti da je on prijavljen kao učesnik nekog ratnog zločina, izjavio je u petak advokat Djuro Čepić.

Čepić, koji je zakonski predstavnik Ljubiše Dikovića, rekao je na konferenciji za novinare da predstavnici Fonda >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << za humanitarno pravo u četvrtak nisu izneli nikakve nove dokaze ili optužbe i pozvao ih, ukoliko njima raspolažu, da ih dostave Tužilaštvu za ratne zločine.

On je ocenio da je konferencija za novinare Fonda za humanitarnio pravo u četvrtak u funkciji parnice koju Diković vodi protiv te nevladine organizacije i njene bivše direktorke Nataše Kandić, a čije će naredno ročište biti održano za desetak dana.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.