Izvor: Blic, 16.Apr.2024, 10:48

PRONAĐENO TELO ZASTAVNIKA Nestao nakon skoka iz helikoptera tokom redovnih vežbi: Oglasilo se Ministarstvo odbrane

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno telo pripadnika Vojske Srbije koji je nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav tokom vežbe

Izvor: Radio 021, 16.Apr.2024

Beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića, koji je prilikom jučerašnje realizacije vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, pronađeno je jutros.

Nastavak na Radio 021...

OVO JE SPECIJALAC I OTAC TROJE DECE KOJI JE POGINUO U KANALU DTD Ministar odbrane objavio potresnu poruku (FOTO)

Izvor: Blic, 16.Apr.2024

Zastavnik Mijodrag Tošković poginuo je juče tokom realizacije redovne vežbe aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu, a sada se oglasio i Ministar odbrane Miloš Vučević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.