Pripadnik Vojske Srbije na operaciji, ostala trojica stabilno

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2016, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnik Vojske Srbije na operaciji, ostala trojica stabilno

Jedan od pripadnika Vojske Srbije, koji je povređen u saobraćajci, sa ozbiljnijim povredama organa abdomena je na operaciji.

Trojica su na dijagnostici i nisu životno ugroženi, izjavio je načelnik Urgentnog "Stefan Visoki" u Smederevskoj Palanci Nenad Đorđević.

"Jedan od njih sa ozbiljnijim povredama organa abdomena je na operaciji. On je bio stabilnih vitalnih parametara, dijagnostika je utvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << oštećenje abdominalnih organa i hitno je prebačen u operacionu salu", kazao je Đorđević novinarima.

Trojica pacijenata su i dalje na dijagnostici, naveo je Đorđević i precizirao da je kod njih uglavnom reč o povredama ekstremiteta. "Oni trenutno nisu životno ugroženi, odnosno stabilnih su životnih funckija u ovom trenutku", rekao je Đorđević.

Pripadnici Vojske Srbije povređeni su ranije danas u udesu kod Velike Plane.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.