Pripadnik VS poginuo u pančevačkoj kasarni

Izvor: B92, 19.Apr.2016, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnik VS poginuo u pančevačkoj kasarni

U kasarni Rastko Nemanjić u Pančevu, danas oko 11 h, prilikom redovnog održavanja - čišćenja rezervoara goriva, nastradao je vojni službenik Radoje Vujičić.

Tom prilikom lakše je povređen i vojni službenik Zoran Stakić, koji je zbrinut na VMA i nije životno ugrožen, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, organi MUP-a i Vojne policije utvrđuju okolnosti nastanka nesrećnog događaja.

Ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbrane Zoran Đorđević naložio je vanredni inspekcijski nadzor, a formirana je i komisija načelnika Generalštaba Vojske Srbije.

Vojni službenik Radoje Vujičić rođen je 27. februara 1958. godine u Mladenovcu.

U profesionalnoj vojnoj službi je od 1986. godine, a obavljao je dužnost mehaničara za pogonsku opremu i instalacije u Centralnoj logističkoj bazi u Beogradu.

Ministar odbrane Zoran Đorđević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obišli su mesto nesreće i uputili telegrame saučešća porodici nastradalog, navodi se u saopštenju ministarstva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pančevo: U kasarni nastradao vojni službenik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2016

U kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu, danas oko 11 časova, prilikom redovnog održavanja - čišćenja rezervoara goriva, nastradao je vojni službenik, 58-godišnji Radoje Vujičić, saopštilo je Ministarstvo odbrane...Tom prilikom lakše je povređen i vojni službenik Zoran Stakić, koji je zbrinut...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vojnik poginuo u požaru u kasarni u Pančevu

Izvor: Radio 021, 19.Apr.2016

Vojni službenik Radoje Vujičić poginuo je danas u požaru u kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu, prilikom redovnog čišćenja rezervoara goriva, saopštilo je Ministarstvo odbrane...Tom prilikom lakše je povređen vojni službenik Zoran Stakić, koji je zbrinut na VMA i nije životno ugrožen,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.