Pripadnici Vojske Srbije učestvovaće u mirovnim misijama u Libanu i na Kipru

Izvor: juGmedia, 16.Mar.2013, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnici Vojske Srbije učestvovaće u mirovnim misijama u Libanu i na Kipru

BUJANOVAC -  Ukupno 79 pripadnika vojske raspoređenih u dva voda  boraviće narednih šest meseci u mirovnim misijama na Kipru i u Libanu.

Njih su danas na svečanosti u vojnoj bazi „Jug“  ispratile porodice, rodbina, prijatelji i najviši predstavnici Generalštaba Vosjske Srbije predvođeni  načelnikom Ljubišom Dikovićem.

„Vi idete na Kipar i u Liban da izvršite jedan častan vojnički zadatak. Želim vam da sa pripadnicima drugih država razvijate odnose koji su u tradiciji naše vojske, našeg naroda i naše zemlje, čime ćete doprineti daljem učvršćenju ugledu Srbije u svetu“ , rekao je vojnicima general Diković.

(Kraj) iva
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.