Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2023, 10:23

Poziv mladima za dobrovoljno služenje vojnog roka

Svi zainteresovani mladići i devojke koji žele da se prijave za dobrovoljno služenje vojnog roka pod oružjem mogu da podnesu svoje prijave u centrima Ministarstva odbrane i već u septembru ove godine dobiju priliku da stanu u stroj Vojske Srbije. Takođe, u toku je i prijava za vojnostručno osposobljavanje za rezervne oficire.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo poziva mlade da dobrovoljno služe vojni rok: Ko može da se prijavi na konkurs?

Izvor: Danas, 15.Jul.2023

Ministarstvo odbrane pozvalo je danas zainteresovane mladiće i devojke da podnesu prijave za dobrovoljno služenje vojnog roka pod oružjem u septembarskoj klasi.

Nastavak na Danas...

Poziv mladima za dobrovoljno služenje vojnog roka

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Jul.2023

BEOGRAD – Svi zainteresovani mladići i devojke koji žele da se prijave za dobrovoljno služenje vojnog roka pod oružjem mogu da podnesu svoje prijave u centrima Ministarstva odbrane i već u septembru ove godine dobiju priliku da stanu u stroj Vojske Srbije. Takođe, u toku je i prijava za vojnostručno...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.