Izvor: Danas, 31.Mar.2023, 08:10

Povratak „Platinastog vuka“: Ove godine zajednička vežba Vojske Srbije, Vojske SAD i zapadnih partnera

Vojska Srbije održaće ove godine vojnu vežbu „Platinasti vuk” sa pripadnicima vojske Sjedinjenih  Američkih Država i zapadnim partnerima, saznaje Demostat. Time će biti prekinut moratorijum na vojne vežbe sa stranim partnerima i sa istoka i sa zapada, koji je Srbija uvela nakon što je počeo rat u Ukrajini.  

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojska Srbije prekida moratorijum; Prvi na redu "Platinasti vuk" i SAD

Izvor: B92, 31.Mar.2023

Vojska Srbije održaće ove godine vojnu vežbu "Platinasti vuk" sa pripadnicima Vojske SAD i zapadnim partnerima...Time će biti prekinut moratorijum učešća u bilateralnim i multilateralnim vežbama sa svim partnerima, uveden nakon početka rata u Ukrajini, piše danas Istraživačko-izdavački centar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.