Posao za suprugu stradalog pilota

Izvor: B92, 10.Okt.2012, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posao za suprugu stradalog pilota

Beograd -- Gordana Savić, supruga nedavno poginulog pilota Vojske Srbije Gorana Savića, od danas je zaposlena u Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije.

Direktorat civilnog vazduhoplovstva saopštava da je, posle tragične i herojske pogibije pilota Savića u avionskoj nesreći u Novoj Pazovi, odlučio da Gordani ponudi posao kako bi se solidarisao s porodicom i omogućio da deca i supruga majora Savića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imaju redovan izvor prihoda i život im učini bar malo lakšim.

Gordana Savić je raspoređena na radno mesto - saradnika za dozvole i arhivu u Službi za vazduhoplovne dozvole i arhivu u okviru Direkcije za sigurnost i nadzor vazdušnog saobraćaja, saopštava Direktorat.

Major Goran Savić je poginuo 26. septembra nakon što je školski avion "Lasta V-54“, kojim je upravljao, usled otkazivanja kontrolne table, pao u dvorište fabrike boja i lakova "Viteks“ u Novoj Pazovi.

Zbog herojskog čina u kome je pilot Savić do poslednjeg časa ostao u avionu kako bi sprečio veću tragediju i pad letelice na stambene objekte, on je posthumno odlikovan medaljom za hrabrost "Miloš Obilić",

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žena heroja dobila posao

Izvor: Mondo, 10.Okt.2012

Gordana Savić, supruga nedavno poginulog majora Vojske Srbije Gorana Savića, zasnovala je radni odnos na neodređeno vreme u Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije...Ona je raspoređena na radno mesto - Saradnik za dozvole i arhivu u Službi za vazduhoplovne dozvole i arhivu, u okviru...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.