Posao za 34 profesionalna vojnika u Nišu

Izvor: RadioCity.rs, 29.Jun.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posao za 34 profesionalna vojnika u Nišu

U cilju popune radih mesta profesionalnim vojnicima, Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije raspisali su konkurs za prijem 34 kandidata u Nišu.

Zainteresovani mogu u petak, 30. juna, do 7 i 30 sati da se jave u kasarne u garnizonu Niš, a potrebno je da sa sobom ponesu ličnu kartu i sportsku opremu.
U 3. brigadi kopnene vojske kažu da se radi se o ugovorima na određeno vreme, u trajanju do 3 godine. Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << u ostalim garnizonima Republike Srbije otvoreno je gotovo 650 radnih mesta.

Ostali opšti i posebni uslovi konkursa se nalaze na sajtu Ministarstva odbrane i Vojske Srbije - http://www.mod.gov.rs/ i http://www.vs.rs/ .

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.