Pojačano prisustvo vojne policije u većim gradovima

Izvor: OkRadio.rs, 26.Mar.2024, 10:45

Pojačano prisustvo vojne policije u većim gradovima

Na osnovu zaključaka Saveta za nacionalnu bezbednost, Vojska Srbije, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i bezbednosnim službama, preduzima mere opreza i preventivne radnje za povećanje bezbednosti građana, objekata i institucija Republike Srbije. Pojačano je i prisustvo patrola vojne policije na trgovima, parkovima i ulicama većih gradova, tržnim centrima, železničkim stanicama, Beogradskom sajmu i drugim prometnim mestima. Sigurnost i bezbednost građana je prioritet, a Vojska Srbije ostaje spremna da, u skladu sa Ustavom, zakonom i odlukama državnog rukovodstva, angažuje svoje snage i sredstva i zajedno sa drugim snagama bezbednosti osigura miran san svih građana Republike Srbije.   ...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojačano prisustvo vojne policije u većim gradovima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2024

Na osnovu zaključaka Saveta za nacionalnu bezbednost, Vojska Srbije, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i bezbednosnim službama, preduzima mere opreza i preventivne radnje za povećanje bezbednosti građana, objekata i institucija Republike Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U gradovima pojačano i prisustvo vojne policije, "zbog bezbednosti građana"

Izvor: Radio 021, 26.Mar.2024

Pojačano je prisustvo patrola vojne policije na trgovima, parkovima i ulicama većih gradova, tržnim centrima, železničkim stanicama, Beogradskom sajmu i drugim prometnim mestima.

Nastavak na Radio 021...

POJAČANO PRISUSTVO VOJNE POLICIJE ŠIROM SRBIJE Patroliraju trgovima, železničkim stanicama, tržnim centrima: "Bezbednost građana je prioritet" (FOTO)

Izvor: Blic, 26.Mar.2024

Na osnovu zaključaka Saveta za nacionalnu bezbednost, Vojska Srbije, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i bezbednosnim službama, preduzima mere opreza i preventivne radnje za povećanje bezbednosti građana, objekata i institucija Republike Srbije, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.