OVAKO JE PANCIR ZAPALIO PASULJANSKE LIVADE: Četiri HILJADE projektila po minuti braniće SRPSKO NEBO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO JE PANCIR ZAPALIO PASULJANSKE LIVADE: Četiri HILJADE projektila po minuti braniće SRPSKO NEBO (VIDEO)

Učestvovao i S-400.

Ruski i srpski vojnici su u okviru druge faze vojnih vežbi "Slovenski štit-2019" uništili kopnene i vazdušne ciljeve uslovnog protivnika uz pomoć protivvazdušnog sistema "Pancir-S" na vojnom poligonu Pasuljanske livade u Srbiji.

 Na vojnim vežbama, pored "Pancira", učestvuju i S-400 Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije, protivvazdušni-raketni kompleksi "Neva-M1T" i "Kub-M" Ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Počela rusko-srpska vazduhoplovna vežba BARS-2019, srpski piloti ponovo na nebu Astrahana

Izvor: TangoSix.rs, 30.Okt.2019

Piloti Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije i Ratnog vazduhoplovstva i Protivvazduhoplovne odbrane Srbije izvešće u periodu od 30. oktobra do 1. novembra, u Astrahanskoj oblasti, u Rusiji zajedničku letno-taktičku vežbu ‘’BARS-2019’’, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane. Ceremonija...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.