Plaketa mitrovačkom Vodovodu zbog borbe protiv korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020, 12:21

Plaketa mitrovačkom "Vodovodu" zbog borbe protiv korone

Na svečanosti održanoj u Beogradu, u Domu garde na Topčideru, uručena su vojna priznanja i zahvalnice kompanijama među kojima je i mitrovačko JKP "Vodovod". Osim kompanijama zahvalnice su podeljene i pojedincima i medijima koji su donirali sredstva i pružili podršku Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije tokom borbe na suzbijanju zarazne bolesti Kovid-19.

U prisustvu članova kolegijuma ministra odbrane Načelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uručio je ovo priznanje v.d. direktoru sremskomitrovačkog "Vodovoda" Borislavu Babiću.

Za vreme vanrednog stanja JKP "Vodovod" proizvodilo je i distribuiralo sredstvo za dezinfekciju - rastvor natrijum hipo-hlorita za potrebe strateški važnih ustanova i institucija u Srbiji, pre svega zdravstvenih i vojnih. Među prvim je kompanijama koje je slalo pomoć Kikindi i Valjevu koji su u tim trenucima bila žarišta ovog virusa. Osim institucijama, i svim građanima je bilo dostupno ovo sredstvo.

Direktor mitrovačkog Vodovoda istakao je da je značaj ove plakete za preduzeće i za njega lično jer je primećen veliki rad i trud. Bio je izazov istovremeno proizvoditi kvalitetnu i bezbednu vodu kao najvažniji resurs i sredstvo za dezinfekciju koje je na vreme stizalo u sve ustanove koje su bile na udaru.

Mitrovački "Vodovod" i dalje proizvodi i distribuira rasvor natrijum hipo-hlorita bolnicama ali i školama i vrtićima koje su ponovo počele sa radom i gde je neophodna dezinfekcija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.