Pažnja, od 16.30 centar grada u blokadi

Izvor: B92, 13.Sep.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pažnja, od 16.30 centar grada "u blokadi"

Beograd -- Povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije ispred Doma Narodne skupštine, centar Beograda biće u blokadi.

Promocija će biti održana u subotu 14. septembra, s početkom od 11 časova, zbog čega će u centru grada doći do izmena u režimu saobraćaja zbog zatvaranja pojedinih ulica i to: 13. septembra od 16.30 do 22.30 i na dan svečanosti 14. septembra od 7.00 do 13.30 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, za saobraćaj će biti zatvorene sledeće ulice:

- Trg Nikole Pašića od Terazija do Kneza Miloša,

- Takovska od Svetogorske do Bulevara kralja Aleksandra,

- Bulevar kralja Aleksandra od Beogradske do Kneza Miloša,

- Kneza Miloša od Nemanjine do Bulevara kralja Aleksandra,

- Dečanska od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića,

- Resavska od Krunske do Bulevara kralja Aleksandra,

-Vlajkovićeva od Trga Nikole Pašića do Majke Jevrosime.

"Radi uvežbavanja i svečane promocije, vazduhoplovi Vojske Srbije nadletaće područje Beograda do 14. septembra. Generalna proba svečanosti biće održana danas od 19 sati na platou ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu", navodi se u saopštenju.

Oko 17.30 sati najveće gužve su pored uobičajenog popodnevnog špica, kako je vidno na Naksi kamerama, na Gazeli, Pančevačkom mostu, auto-putu Novi Beograd.

Na Pančevačkom mostu dogodio se i lančani sudar, u kom su učestvovala tri ili četiri vozila, te je zbog uviđaja zatvorena jedna traka ka Pančevu, što je dodatno otežalo vožnju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.