Parović: Dogovor, a ne protesti vojske i policije

Izvor: Blic, 08.Feb.2017, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parović: Dogovor, a ne protesti vojske i policije

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta i kandidat tog pokreta za predsednika Srbije Miroslav Parović danas je rekao da nisu potrebni protesti vojske i policije i pozvao na dogovor navodeći da i vojska i policija, kao i političari, moraju znati da su tu zbog građana i države.

Kako je u izjavi dostavljenoj medijima Parović rekao, svedoci smo više bezbednosnih izazova, medju kojima su obračuni kriminalnih grupa, situacija na KiM, delovanje islamističkih grupa u regionu...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Sve ovo skupa, uz najavu ponovnih protesta dela vojske i policije opravdano unose zebnju među građane", naveo je Parović.

On je pozvao sve, kako je rekao, relevantne činioce, da sednu za sto uz ocenu da se mora raditi na podizanju materijalnog statusa našših službi.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.