PUNO MI JE SRCE Premijerka čestitala svim pripadnicima Vojske Srbije na uspešno izvedenom prikazu sposobnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 14:18

"PUNO MI JE SRCE" Premijerka čestitala svim pripadnicima Vojske Srbije na uspešno izvedenom prikazu sposobnosti

"Puno mi je srce kad vidim koliko napreduje i jača Vojska Srbije", istakla je premijerka Srbije Ana Brnabić.

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je svim pripadnicima Vojske Srbije na uspešno izvedenom prikazu sposobnosti.

Puno mi je srce kad vidim koliko napreduje i jača Vojska Srbije. Čestitam svim njenim pripadnicima uspešno izveden prikaz sposobnosti #Granit2023 na ponos celog našeg naroda! Čestitam @predsednikrs @avucic na viziji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju je imao, u koju je verovao i za koju se bori svaki dan! 🇷🇸

— Ana Brnabic (@anabrnabic) April 22, 2023

- Puno mi je srce kad vidim koliko napreduje i jača Vojska Srbije. Čestitam svim njenim pripadnicima uspešno izveden prikaz sposobnosti #Granit2023 na ponos celog našeg naroda! Čestitam @predsednikrs @avucic na viziji koju je imao, u koju je verovao i za koju se bori svaki dan - napisala je premijerka na Tviteru.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Premijerka Srbije i predsednik Republike Srpske oduševljeni vojnim prikazom: Brnabić puno srce, Dodik ponosan

Izvor: Danas, 22.Apr.2023

Ana Brnabić, premijerka Srbije i Milorad Dodik, predsednik Repubike Srpske, oduševljeni su današnjim prikazom sposobnosti Vojske Srbije. Premijerki je puno srce, a Dodik je ponosan zbog napretka Vojske i oboje na tome čestitaju predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.