PRVI POMOGLI: Vojska Srbije poslala 10 cisterni vode u Užice!

Izvor: BKTV News, 21.Jul.2014, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI POMOGLI: Vojska Srbije poslala 10 cisterni vode u Užice!

Vojska Srbije je uputila deset cisterni pijaće vode u Užice, koje će biti na raspolaganju građanima dok god se ne ukine vanredna situacija i voda ne bude ispravna za piće.

 
Nakon što je proglašena vanredna situacija u Užicu zbog neispravnosti vode za piće, Vojska Srbije je uputila juče u taj grad deset cisterni s pijaćom vodom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />Cisterne Vojske Srbije biće na raspolaganju građanima Užica dok god to bude bilo potrebno.
Zbog cvetanja algi i pojave cijanobakterija u užičkoj vodovodnoj mreži, krajem decembra prošle godine, zabranjeno je korišćenje vode iz jezera Vrutci. Vojska Srbije je potom, uz pomoć neimara užičkog “Jedinstva”, za svega 18 dana izgradila novi vodovod za snabdevanje Užica, od Sušičkog vrela do sela Stapari.
Izvor: Telegraf.rs
The post PRVI POMOGLI: Vojska Srbije poslala 10 cisterni vode u Užice! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.