PREDSTAVA “JASMIN NA STRANPUTICI” U DOMU VOJSKE

Izvor: kult-URA.com, 08.Nov.2014, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSTAVA “JASMIN NA STRANPUTICI” U DOMU VOJSKE

Kultna predstava “Jasmin na stranputici” biće odigrana u petak, 28. novembra, u sali Doma Vojske Srbije, sa početkom u 20h. Predstava Ljiljane Lašić u režiji je Vladimira Lazića. Igraju: Ivan Bosiljčić, Rada Đuričin i Ljiljana Lašić.
“Jasmin na stranputici” je melodrama koja se igra od 2002. godine u zemlji i svetu. Videlo ju je na desetine hiljada ljudi, a sada je mogu pogledati i Nišlije zahvaljujući agenciji “Art&Tour”.
Ovo je komad sa tri lica, a mogao je da ima trideset. Ili tri miliona.“, kažu iz organizacije i naglašavaju poruku autora Ljiljane Lašić: “…Iz svega izdvajam jednu misao:...
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.