Izvor: TangoSix.rs, 30.Mar.2024, 15:58

[POSLEDNJA VEST] Nepoznata letelica iznad Valjeva, dežurni MiG-ovi 29 poslati da je presretnu

Ministarstvo odbrane saopštilo je da je danas, u 10:39 časova došlo do aktiviranja dežurne lovačke jedinice na aerodromu Batajnica zbog, kako se navodi, „nepoznate letelice iznad Valjeva, na visini od 5.500 metara“.
– Stalno zadejstvovane snage za kontrolu i zaštitu suvereniteta vazdušnog prostora Republike Srbije otkrile su nepoznatu letelicu iznad Valjeva, na visini od 5.500 metara.
Na osnovu naređenja predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, podignut je dežurni par lovačkih aviona MiG-29, a dežurne raketne jedinice za PVD i radarska sredstva nastavili su sa osmatranjem vazdušnog prostora....

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podignut dežurni par lovaca MiG-29 zbog nepoznate letelice iznad Valjeva

Izvor: Danas, 30.Mar.2024

Snage za kontrolu i zaštitu suvereniteta vazdušnog prostora Srbije otkrile su danas u 10:39 časova, nepoznatu letelicu iznad Valjeva, na visini od 5.500 metara, zbog čega je podignut dežurni par lovačkih aviona MiG-29, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Nastavak na Danas...

Vojska Srbije: Poleteli migovi zbog nepoznate letelice iznad Valjeva, ona ubrzo nestala

Izvor: Radio 021, 30.Mar.2024

Ministarstvo odbrane saopštilo je da su radari Vojske Srbije (VS) jutros iznad Valjeva otkrili nepoznatu letelicu.

Nastavak na Radio 021...

HITNA REAKCIJA PREDSEDNIKA! Iznad valjeva uočena NEPOZNATA LETELICA, podignuti dežurni migovi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2024

Kako je objavilo Ministarstvo odbrane Srbije, danas u 10:39 časova stalno zadejstvovane snage za kontrolu i zaštitu suvereniteta vazdušnog prostora Republike Srbije otkrile su nepoznatu letelicu iznad Valjeva, na visini od 5500 metara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.