PONOSNI SMO NA VAŠU SNAGU I POŽRTVOVANOST: Premijerka Brnabić čestitala Dan Vojske Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 14:52

PONOSNI SMO NA VAŠU SNAGU I POŽRTVOVANOST: Premijerka Brnabić čestitala Dan Vojske Srbije

Vojska obeležava svoj dan u sećanje i slavu na Drugi srpski ustanak.

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić čestitala je 23 april - Dan Vojske Srbije, potpredsedniku Vlade i ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

- Svim pripadnicima Vojske Srbije čestitam 23 april - Dan Vojske Srbije. Vojska obeležava svoj dan u sećanje i slavu na Drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpski ustanak, a danas baštini slavnu tradiciju predaka koji su se borili za slobodu i čast Srbije i našeg naroda.

Danas je naša Vojska ponos naše Srbije. Vi ste pre svega faktor stabilnosti i mira u zemlji i celom regionu. Ponosni smo na vašu snagu, rad i požrtvovanost za svoju zemlju.

Uvek ste tu kada treba da se pomogne našim građanima u vanrednim situacijama. Takođe, ponosni smo na doprinos koji dajete očuvanju mira učešćem u multinacionalnim operacijama.

Zato ćemo nastaviti da ulažemo u razvoj i opremanje naše vojske i u stalno unapređenje materijalnog statusa pripadnika vojske.

Čestitam vam Dan Vojske Srbije i sigurna sam da ćete i u budućnosti svi vi biti ponos i snaga Srbije - rekla je Ana Brnabić.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.