POGINULA OBA PILOTA U PADU AVIONA: Tragedija koja je potresla Srbiju (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Apr.2017, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINULA OBA PILOTA U PADU AVIONA: Tragedija koja je potresla Srbiju (VIDEO)

Oba pilota su poginula nakon pada školskog-borbenog aviona „Super galeb G-4“, dvoseda, Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije. Tela obojice pilota su pronađena, nezvanično saznajemo. U nesreći, kako saznajemo, niko od meštana nije povređen.

Avion se srušio danas oko 10.30 sati u rejonu sela Slatina, u opštini Ub, tokom izvođenja redovne letačke obuke.

Kako Telegraf.rs saznaje s lica mesta, prizori koje su meštani zatekli su >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << užasni i jezivi. Scena nesreće će, kako kažu, proganjati ih u najgorim noćnim morama.

- Nešto je jako puklo i videli smo da je avion pao - rekao je stanovnik ovog sela.

- Ljudi, katastrofa, pao je avion pored kuće, muka nam je da gledamo u ono što je ostalo - govore meštani uglas.

- Imam plastenik pun paradajza, u njemu su delovi tela. Od njih ništa nije ostalo. Tele jedno mi se ubilo da li od straha ili šta je bilo, ne znam. Ne daju da priđem svom posedu. Oko 70 metara od mesta nesreće je obezbeđeno - rekao je jedan od meštana za portal Telegraf.rs.

O herojima koji su poginuli čitajte OVDE,



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Dva pripadnika vojske poginula u udesu Supergaleba

Izvor: Beta, 07.Apr.2017

Dva pilota Vojske Srbije poginula su danas u udesu školsko-borbenog aviona Supergaleb G-4, koji se dogodio u rejonu sela Slatina kod Šapca, saopšteno je iz Ministarstva odbrane. Poginuli su potpukovnik Nenad Ćulibrk iz Komande Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane i kapetan Dejan Pandurović...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.