Osveštan hram u Generalštabu Vojske Srbije

Izvor: Studio B, 17.Okt.2013, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osveštan hram u Generalštabu Vojske Srbije

Patrijarh srpski Irinej osveštao je hram u Generalštabu Vojske Srbije.

Ovim činom koji će ući u istoriju našega naroda, potvrđujemo da je vojska deo naroda i da deli njegovu sudbinu, kaže patrijarh.

On dodaje da je vojska uvek služila svome narodu i da se sada, posle pauze od sedam decenija, uvođenjem sveštenika, ponovo potvrđuje ta istina.

Osveštavanju hrama posvećenog velikomučeniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Georgiju i arhijerejskoj liturgiji prisustvovao je načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Ljubiša Diković sa najbližim saradnicima.  

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Osveštan hram u Generalštabu

Izvor: B92, 17.Okt.2013

Beograd -- Patrijarh srpski Irinej osveštao je hram u Generalštabu Vojske Srbije, saopštilo je Ministarstvo odbrane...Kako se navodi, osvećenju hrama posvećenog velikomučeniku Georgiju i arhijerejskoj liturgiji prisustvovao je načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Ljubiša Diković sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.