Od danas vojska sprovodi dezinfekciju i obezbeđuje Zdravstveni centar u Valjevu

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Mar.2020, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas vojska sprovodi dezinfekciju i obezbeđuje Zdravstveni centar u Valjevu

Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da su pripadnici Vojske Srbije upućeni na pružanje pojačane podrške u borbi protiv koronavirusa u Valjevu, gde su od četvrtka započeli dezinfekciju ulica, trgova i drugih javnih površina u vreme kada je na snazi zabrana kretanja na javnim mestima.

U saopštenju Ministarstva odbrane se navodi da će se prioritetno dezinfikovati površine u blizini doma zdravlja, opšte bolnice i ambulante.

Snage Vojske Srbije su angažovane >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i na obezbeđenju Zdravstvenog centra u tom gradu, kontroli ulaska i izlaska i sprečavanju nekontrolisanog kretanja građana u krugu bolnice, sa ciljem sprečavanja širenja zaraze.

Ministarstvo odbrane je saopštilo da će Vojska Srbije nastaviti da pruža podršku lokalnim samoupravama, zdravstvenom sistemu i drugim državnim organima, i spremna je za realizaciju zadataka na suzbijanju i sprečavanju širenja zarazne bolesti Covid-19.

Vojska Srbije je upućena da pruža pojačanu podršku na suzbijanju Covid-19 u Valjevu nakon što su danas objavljeni podaci po kojima je ovaj grad jedan od žarišta ove zarazne bolesti u Srbiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pojačane mere Vojske Srbije na suzbijanju Covid-19 u Valjevu

Izvor: Vostok.rs, 27.Mar.2020, 14:25

Po naređenju predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, odluke ministra odbrane Aleksandra Vulina i naređenja načelnika Generalštaba generala Milana Mojsilovića, Vojska Srbije pruža pojačanu podršku na suzbijanju Covida-19 u Valjevu, koje je jedno od žarišta...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.