OTKRIVEN SPOMENIK STRADALIMA U RATOVIMA OD 1990. DO 1999.

Izvor: Radio Dunav, 21.Apr.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVEN SPOMENIK STRADALIMA U RATOVIMA OD 1990. DO 1999.

Povodom Dana Vojske Srbije udruženje ratnih vojnih invalida Apatina u saradnji sa Opštinom Apatin i Organizacijom rezervnih vojnih starešina opštine Apatin, danas su ispred hrama Sabora Svetih Apostola u Apatinu, otkrili  spomenik poginulima u ratovima 1990.-1999.godine. Spomenik su osveštali sveštenici Pravoslavne crkve, a otkrivanju je je prisustvovao i predsednik opštine Apatin dr Živorad Smiljanić koji se nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << otkrivanja spomenika obratio okupljenim građanima i rekao da svi stradali junaci koji su položili živote za našu državu nikada neće otići u zaborav već u slavu i večnost. Izjavu dr Živorada Smiljanića možete poslušati na linku ispod.

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.



Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Spomen obeležje za stradale u ratovima devedesetih

Izvor: 025info.rs, 22.Apr.2016, 11:30

Spomen obeležje poginulima u ratovima od 1990. do 1999. godine, otkriveno je u Apatinu ispred hrama Sabora svetih apostola povodom Dana vojske Srbije, koji se obeležava 23.04.  Nenad Marić, predsednik Udruženja ratnih vojnih invalida rekao je da je ova inicijativa pokrenta pre nekoliko godina,...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.