Novi Sad domaćin nadmetanja vojnih reprezentacija zemalja bivše Jugoslavije u futsalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2022, 19:54

Novi Sad domaćin nadmetanja vojnih reprezentacija zemalja bivše Jugoslavije u futsalu

"Kup za mir", nadmetanje najboljih vojnih reprezentacija zemalja bivše Jugoslavije u futsalu, ove godine biće održan u Novom Sadu. Turnir počinje u ponedeljak, a selekcija Vojske Srbije ima ulogu favorita za osvajanje pehara.

Sad kao Evropska prestonica kulture, ove godine domaćin je brojnih manifestacija, a nadmetanje vojnih futsal reprezentacija zemalja bivše Jugoslavije na 13. "Kupu za mir" biće po mnogo čemu jedinstven događaj. Organizatori iz Ministarstva odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Vojske Srbije potrudili su se da gostima boravak u našoj zemlji ostane u najlepšem sećanju, ali sa sportske strane, ambicije su najviše.

Turnir počinje u ponedeljak i traje do četvrtka kada će biti podeljena ekipna i pojedinačna priznanja u maloj sali SPENS-a.

Naša vojna futsal reprezentacija jednom je uspela da osvoji pehar namenjen najboljoj ekipi na "Kupu za mir", pa je ponavljanje tog rezultata cilj svih u našoj vojnoj delegaciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.