Nova 82 stana za pripadnike Ministarstva odbrane i VS

Izvor: Studio B, 15.Dec.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova 82 stana za pripadnike Ministarstva odbrane i VS

Aktivnim i penzionisanim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije danas su uručeni ključevi 82 stana u Beogradu, Novom Sadu, Obrenovcu i u niškom regionu, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Kako je navedeno, u Velikoj ratnoj sali starog Generalštaba, ključeve su dobila 33 aktivna vojna lica i civila i 49 penzionisanih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, čime je nastavljena dobra >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << praksa stambenog zbrinjavanja pripadnika sistema odbrane.

Ministarstvo odbrane će i tokom 2016. godine nastaviti da sarađuje sa lokalnim samoupravama širom Srbije sa ciljem rešavanja stambenog pitanja što većeg broja pripadnika sistema odbrane.

Republička direkcija za imovinu oglasila je otuđenje nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije i reč je o 23 vojna kompleksa u više gradova Srbije.

Nepokretnosti se nalaze u Aleksincu, Novom Sadu, Beogradu, Vršcu, Valjevu, Pančevu, Gornjem Milanovcu, Somboru i Zrenjaninu, a prema procenama Poreske uprave, vrednost tih objekata je više od osam miliona evra.

Otuđenjem tih objekata, Ministarstvo odbrane u narednom periodu prikupiće značajna sredstva i izvestan broj stanova za svoje pripadnike.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.