Ni posle 20 godina od ubistva Pavla Bulatovića nema zvaničnih rezultata istrage

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2020, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni posle 20 godina od ubistva Pavla Bulatovića nema zvaničnih rezultata istrage

Pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije odali su danas poštu nekadašnjem ministru odbrane Savezne Republike Jugoslavije Pavlu Bulatoviću, koji je ubijen 7. februara 2000. godine, poručivši da je "bio posvećen jačanju vojske i zalagao se za visoko profesionalan i odgovoran rad".

Pamtimo čestitost Pavla Bulatovića, njegovo čvrsto opredeljenje za zajedničku državu i zajedništvo Srbije i Crne Gore, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stvarano u borbama za slobodu i vezano zajedničkom istorijom, saopštilo je Ministarstvo.

Pavle Bulatović rođen je 13. decembra 1948. godine u Gornjim Rovcima, u Crnoj Gori.

Ubijen je 7. februara 2000. godine dok je sedeo u restoranu Fudbalskog kluba "Rad" u Beogradu.

Ni danas, posle 20 godina, nema zvaničnih rezultata istrage o njegovom ubistvu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.