Nema sukoba u vojsci Srbije

Izvor: Beta, 12.Apr.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema sukoba u vojsci Srbije

BEOGRAD, 12. aprila 2015. (Beta) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u nedelju da ne postoje sukobi u vojsci Srbije.

"Vojska je jedinstvena i snažna. Ako je pitanje da li će i sutra neko da poleti da spasi decu, odgovor je 'da'. Vojska će to da radi još snažnije nego do sada", rekao je Vučić novinarima na aerodromu Batajnica.

Govoreći o nedavnom padu helikiptera, Vučić je kazao da su takvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << slučajevi mogući i u budućnosti, ali da to ne znači da više neće smeti "da se poleti i da se zaštiti naše nebo".

Premijer Srbije posetio je na aerodromu Batajnica pripadnike 204. vazduhoplovne brigade RV i PVO i 250. raketne brigade za protivvazduhoplovna dejstva. Sa njim su bili ministri odbrane i unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.