Nastaviti modernizaciju Vojske Srbije

Izvor: Beta, 05.Maj.2014, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastaviti modernizaciju Vojske Srbije

BEOGRAD, 5. maja 2014. (Beta) - Ministar odbrane u novoj Vladi Srbije Bratislav Gašić izjavio je u ponedeljak, prilikom prve posete Generalštaba Vojske Srbije, da treba nastaviti modernizaciju vojnih snaga i unaprediti sve njene segmente.

Gašića je ispred počasnog stroja Garde dočekao načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković sa članovima kolegijuma.

Prvi čovek Generalštaba upoznao je novog ministra odbrane sa organizacijom, funkcijom, zadacima, angažovanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i trenutnom situacijom u Vojsci Srbije.

Ministar Gašić posle sednice kolegijuma izjavio je da Generalštab predstavlja instituciju na koju bi mnogi u državi trebalo da se ugledaju.

"Sve ono sa čime me je načelnik Generalštaba upoznao jeste samo potvrda onoga što ja od prvog dana tvrdim - da je Vojska Srbije jedan od najbolje uredjenih sistema naše države", rekao je ministar odbrane.

On je istakao da "u narednom periodu treba nastaviti modernizaciju Vojske i da stanje u njoj treba održati i unaprediti u svim sferama života".

Ministar Gašić obišao je Centar za mirovne operacije i Operativni centar sistema odbrane odakle je putem video linka lično primio izveštaje iz operativnih centara Kopnene vojske i Vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nastaviti modernizaciju Vojske Srbije

Izvor: Studio B, 05.Maj.2014

Ministar odbrane u novoj Vladi Srbije Bratislav Gašić izjavio je u ponedeljak, prilikom prve posete Generalštaba Vojske Srbije, da treba nastaviti modernizaciju vojnih snaga i unaprediti sve njene segmente. ..Gašića je ispred počasnog stroja Garde dočekao načelnik Generalštaba general Ljubiša...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.