Nagrada za pripadnike Ministarstva odbrane - plaćeni odmor

Izvor: N1 televizija, 25.Dec.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada za pripadnike Ministarstva odbrane - plaćeni odmor

Više od 350 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije nagrađeno je za ovogodišnji rad i zalaganje plaćenim sedmodnevnim odmorom u nekom od objekata Ministarstva i Vojske Srbije.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, reč je o sedmodnevnom odmoru sa jednim članom porodice u jednom od objekata namenjenim za odmor i rekreaciju na Tari, u Vrnjačkoj Banji ili Moroviću.

Ove godine nagradu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je dobio ukupno 351 vojnik, podoficir, oficir i civilno lice koji su se u ovoj godini istakli radom i zalaganjem u Ministarstvu odbra i Vojsci Srbije.

Na svečanosti u Starom generalštabu, ministar odbrane Aleksandar Vulin je kazao da je ponosan što se jača vojska.

"Znam da sa ili bez nagrade vi ćete uvek našu zajedničku domovinu, našu jedinu Srbiju činiti ponosnom, uspravnom i bezbednom", rekao je Vulin.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.